Onze visie is….

We leven in een hectische en materialistische wereld. Meer bezit en het denken voeren de boventoon. Veel mensen zijn naar buiten gericht en zoeken geluk buiten zichzelf, zoals bijvoorbeeld een nieuwe baan, een groter huis en zelfs liefde.

Je verliest het contact met jezelf als je veel gericht bent op de buitenwereld. Dan leef je het leven zoals je wilt dat anderen jou zien. Met een eindeloos verlangen naar meer.

Door meer te luisteren naar je gevoel en je lichaam kun je op basis van jouw eigen wijsheid de juiste keuzes in je leven maken.

Wij geloven in…

De weg naar binnen, waarbij je leert luisteren naar je innerlijke stem, het mooie in jezelf erkent en het moeilijke in jezelf aankijkt. Daar ligt de uitdaging en je groei.

De wereld is een spiegel en laat zien wat er in jou leeft. Ons leven speelt zich af van binnen naar buiten en wij zijn met elkaar en alles verbonden. We hebben meer invloed op ons leven dan we vaak denken.

Onze missie is …

Jou bewust maken van wat er in jou leeft op een diepere laag. We moedigen je aan om met mildheid voor jezelf naar je gevoel en lichaam te luisteren, zodat je thuis kunt komen in je Zelf.