Onze visie is….

We leven in een hectische en materialistische wereld. Meer bezit en het denken voeren de boventoon. Veel mensen zijn naar buiten gericht en zoeken geluk buiten zichzelf, zoals bijvoorbeeld een nieuwe baan, een groter huis en zelfs liefde.

We verliezen het contact met onszelf als we veel gericht zijn op de buitenwereld. Dan leven we het leven zoals we willen dat anderen ons zien. Met een eindeloos verlangen naar meer.

Door meer te luisteren naar ons gevoel en ons lichaam kunnen we op basis van onze eigen wijsheid de juiste keuzes in ons leven maken.

Wij geloven in…

De weg naar binnen, waarbij je leert luisteren naar je innerlijke stem, het mooie in jezelf erkent en het moeilijke in jezelf aankijkt. Daar ligt de uitdaging en je groei.

De wereld is een spiegel en laat zien wat er in jou leeft. Ons leven speelt zich af van binnen naar buiten en wij zijn met elkaar en alles verbonden. We hebben meer invloed op ons leven dan we vaak denken.

Onze missie is …

Jou bewust maken van wat er in jou leeft op een diepere laag. We moedigen je aan om met mildheid voor jezelf naar je gevoel en lichaam te luisteren, zodat je thuis kunt komen in je Zelf.