De (online) training bestaat uit vijf modules.

De prijs van de online training is € 47,-.

Deze training wordt nu omgebouwd van een live cursus naar een online training om lekker in je eigen tijd en op je eigen plek te doen.

start2feel

Deze cursus leert je om op een andere manier te luisteren en te communiceren met jezelf. Je gaat de aandacht verplaatsen van het denken naar het voelen. Bij dat beter leren voelen, ga je merken dat in jou een schatkamer zit vol met wijsheden over jezelf. Door je hier bewust van te worden, krijg je meer grip op je leven.

Je begint met het herontdekken van je innerlijke stem, ofwel je intuïtie. Wat heeft je intuïtie je allemaal te vertellen? Kom erachter dat je zelf meer weet en voelt dan je denkt!

Alles is energie. Wist je dat kleuren ook energie zijn en dat je daarmee invloed uitoefent op jezelf en de wereld om je heen? En wat is bewustzijn? Hoe bewust leef jij?

En je gaat je bezighouden met levensvragen. Wie ben ik? Ben ik mijn lichaam of mijn hoofd? Of meer? En wat is de ziel eigenlijk? Als afsluiting maak je contact met je dromen en verlangens. En ontdek je wat de drive daarvan is in je leven.

Vooral willen we je leren dat je veel meer bent dan je denkt. Dat je zelf invloed hebt over hoe je je voelt en op de wereld om je heen.

 

Heb je interesse en wil je geïnformeerd worden als de training klaar staat, stuur gerust een mail naar info@groei-in-zicht.nl