Wat onze klanten over ons zeggen

Rob (52 jaar)

De workshop heeft me geleerd op nieuwe manieren naar mijn ZELF te kijken. In een integere en warme setting slagen Thérèse en Liek erin om onderwerpen van zelfontwikkeling ter sprake te brengen door middel van theorie, meditatie en toepassing in de praktijk. De opgedane ideeën kan ik eenvoudig toepassen in mijn dagelijks leven.

 

Carine (51 jaar)

Liek en Thérèse nemen je aan de hand mee om je intuïtie (beter) te leren voelen op verschillende lagen. Door de heel toegankelijke oefeningen en hele fijne, laagdrempelige meditaties vielen voor mij steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Er werd van alles bij me aangeraakt waar ik nu eindelijk eens bij stil kon staan, waar ik normaal teveel in beslag wordt genomen door de ‘waan van de dag’. In de setting weten ze, zelfs via Zoom, een veilige, warme en persoonlijke sfeer neer te zetten waarin ik mij echt welkom voelde, als een heel warm bad. Dank jullie wel.

 

Vrouw (45 jaar)

Het is een verrijking, een cadeau voor jezelf om de workshop te volgen. De verschillende onderwerpen die werden behandeld, de inzichten die ik kreeg door het luisteren naar ervaringen van anderen en de mooie analyses van Liek en Thérèse.
Het belangrijkste dat ik heb geleerd is het inzicht of bewustwording dat het lijden, de situatie waarin we vastzitten, buiten ons zelf zoeken. Dat maakt het hopeloos. Terugkeren naar ons zelf is wat bevrijding geeft. Dat betekent voor mij de regiehouder van mijn leven zijn en verantwoordelijkheid nemen voor moeilijkheden die zich voordoen. Weer in verbinding zijn met mezelf en met de ander helpt daarbij.

 

Renata (49 jaar)

Het volgen van de cursus Intuïtie bij Groei-In-Zicht was echt een wekelijks cadeautje voor mezelf. Zoveel mooie thema’s kwamen er gedurende de cursusweken aan bod. Zo mooi om zo bewust met jezelf, je bewustzijn dus, en intuïtie bezig te zijn. Liek en Thérèse hadden ieder hun eigen krachtige rol en vulden elkaar heel goed aan. In het programma zat een mooie afwisseling van theorie, oefeningen, breakouts en meditaties en er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Zo’n ochtend was zo voorbij. En dan de mooie dynamiek die in zo’n groep ontstaat. Dat had ik echt nooit verwacht, zeker niet online maar dat was zo bijzonder. Iedereen was heel erg open, eerlijk, toegankelijk, vol empathie en leergierig. Wat een energie kan er in zo’n korte tijd ontstaan. Ik heb genoten en kijk al uit naar het vervolg!

 

Brigitte (53 jaar)

Liek en Thérèse zijn ten eerste zeer warme persoonlijkheden waardoor je het gevoel hebt dat je gewoon simpelweg mag “zijn”. Vanuit dat ontspannen gevoel is het een weldaad om naar de mooie teksten en de meditaties te luisteren en mee te doen aan de opdrachten. Volledig zen en geïnspireerd door de wekelijkse topic liep ik na de sessies een paar dagen op wolken.

Ellen

Op heldere, nuchtere en concrete wijze maken Lieke en Thérèse de soms ongrijpbare topics helder en tastbaar. Op een lichte en open manier met humor! Ze hebben bakken met kennis en creëren op de een of andere manier een veilige plek om te leren over jezelf. Knap vind ik dat ze precies inzoomen op dat wat er bij je speelt en zoomen vervolgens uit als het kan. Deze beweging zorgde er bij mij voor dat ik de theorie tijdens de visualisaties kon toepassen op mijn eigen proces. Deze combinatie van theorie en visualisaties en opdrachten werkten dus goed voor mij. Kortom; Wil je meer vanuit jezelf en je intuïtie leven… haak in bij deze twee bijzondere vrouwen! Dankjewel Lieke en Thérèse.

Inge (52 jaar)

Er is veel aanbod in kader persoonlijke groei. Het sterke aan groei in zicht is de combinatie van kennis delen, ervaren door middel van bijpassende oefeningen en meditaties. De vrouwen zijn goed afgestemd op elkaar maar ook op de deelnemers. Je voelt dat ze zelf doen waar ze blij van worden, waar ze ten volle achter staan. En ze hebben hun persoonlijk bagage die ze professioneel inzetten.

 

 Tryntsje

De gastvrijheid en professionaliteit vallen als een warme deken om je heen… en dan SPRING je. Elk dagdeel was een cadeau voor mezelf❤️

Anne

Een bijzonder waardevolle periode waarbij ik in de veiligheid van een klein groepje vrouwen weer een stukje meer in mijn kracht ben komen te staan.